Voit profiilin poistettuasi uudelleenaktivoida sen seitsemän päivän sisällä. Aktivointi tapahtuu kirjoittamalla käyttämäsi sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja klikkaamalla "Vahvista aktivointi" -painiketta