Palvelumme Osaajille

Mikä on dataverkosto?

Dataverkosto yhdistää analytiikka-, IT-, markkinointi- ja design-palveluita tarjoavat digiyritykset, digiosaajat sekä digipalveluita hyödyntävät yritykset. Missiomme on ratkaista digialan kasvava osaajapula sekä saattaa yhteen digiosaajat ja yritykset tehokkaasti, yksinkertaisesti ja vastuullisesti.

Palvelumme hyödyt osaajille:

Löydät houkuttelevimmat työpaikat ja koulutukset: Palvelustamme löydät analytiikka-, IT-, markkinointi- ja graafisen alan työpaikat ja koulutukset samasta osoitteesta. Palvelussamme ilmoitetaan pääsääntöisesti työpaikkoja, joissa haetaan IT-alan osaajia, analyytikkoja, data-analyytikkoja, web-analyytikkoja, tutkijoita, digimarkkinoinnin osaajia ja graafisen alan osaajia.

Varmistat, että sinut löydetään: Yritykset etsivät palvelustamme jatkuvasti osaajia erilaisiin tehtäviin, joita ei ole julkisessa haussa. Luomalla profiilin varmistat, että sinut löydetään. Palveluumme ovat tervetulleita kaikki analytiikka-, IT-, markkinointi- ja graafisen alan osaajat, eli voit käyttää palvelua myös CV:n säilytykseen, jos työnhakusi ei tällä hetkellä ole ajankohtaista. Halutessasi voit myös piilottaa profiilisi, jolloin näytämme yritykselle vain osan tiedoistasi, kuten taitosi, koulutuksesi sekä työnimikkeesi ilman työnantajatietoja. Tällöin yrityksen täytyy pyytää sinulta lupaa koko profiilisi avaamiseen.

Voit näyttää taitosi: Palvelussamme voit tehdä taitotestejä ja näin osoittaa yrityksille motivaatiosi ja taitosi. Voit osallistua myös yritysten järjestämiin kilpailuihin, joissa palkintoina on ansiomerkkien lisäksi aitoa profiilissasi näkyvää palautetta suorituksestasi. Taitotestien ja kilpailuiden avulla voit tehdä osaamisesi näkyväksi ja näin helpottaa työllistymismahdollisuuksiasi. Dataverkosto järjestää myös omia kilpailuja, joissa on palkintona ns. ”Kuukauden osaaja”-titteli, jonka haltija pääsee kunniapaikalle yrityskäyttäjien etusivulle haastattelun kera.

Jäsenenä osallistut arvontoihin: Järjestämme kuukausittain arvontoja jäsentemme kesken. Tulevaisuuden upeisiin arvontapalkintoihin lukeutuu mm. kultaharkko (50 g). Arvonnoilla haluamme osoittaa kiitollisuutemme jäsenillemme.

Palveluun rekisteröityminen on ilmaista. Voit aloittaa matkasi kohti unelmiesi työpaikkaa täältä