Dataverkosto
Jätä tarjouspyyntö

Tarjouspyynnön jättäjä

Dataverkoston tarjouspyyntöpalvelussa kilpailutat helposti ja täysin ilmaiseksi Data-ja Analytiikkapalvelujen alan yritykset, kuten Data- ja Analytiikkatalot, Ohjelmointi- ja IT-talot sekä Markkinointi- ja Design-talot.

Tarjouspyyntösi voi liittyä esim. Hakukoneoptimointiin, Datan varastointiin/hyödyntämiseen (mm. Tietokannat, ERP, CRM, Data-analytiikka), Kotisivujen/Verkkokaupan suunnitteluun ja toteutukseen, Ohjelmistokehitykseen, Digimarkkinointiin (mm. Google ja Facebook), Logon suunnitteluun tai uuden Yritysilmeen luontiin.

Jos et vielä tarkasti tiedä mitä haluat, mutta haluat kartoittaa mahdollisuuksiasi hyödyntää esim. Web- analytiikkaa, Data-analytiikkaa, Big dataa, Machine learningia, IoT:a, AI:ta tai Digimarkkinointia, niin voit jättää tarjouspyynnön normaalisti, jolloin jäsenyrityksemme voivat kertoa teille eri mahdollisuuksista.

Aloita tarjouspyynnön jättäminen helposti klikkaamalla yllä olevaa nappia. Täytä ensin palvelun rekisteröitymistiedot ja valitse tarjouspyynnöllesi otsikko, ilmoitusteksti sekä kategoria, johon tarjouspyyntösi mielestäsi parhaiten sopii. Valitse sitten arvioimasi budjetti (voit jättää myös tyhjäksi) sekä yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero. Paina lopuksi "Lähetä", niin tarjouspyyntösi julkaistaan jäsenyrityksillemme ja he voivat olla sinuun yhteydessä. Saat tarjouspyynnön jättämisen jälkeen sähköpostiisi salasanan, jolla voit kirjautua palveluun ja muokata/poistaa tarjouspyyntösi. Jättämällä tarjouspyynnön rekisteröidyt samalla käyttäjäksi, jolloin voit hyödyntää myös muita ilmaisia palvelujamme, kuten työpaikkailmoittamista. Rekisteröityminen jäseneksi ja jäsenenä oleminen on täysin ilmaista.

Tarjouspyyntöjen vastaanottaja

Oletko Data-ja Analytiikkapalvelujen alan yritys ja haluat vastaanottaa tarjouspyyntöjä palveluistasi kiinnostuneilta yrityksiltä? Rekisteröidy jäseneksi alla olevan linkin kautta ja voit selata tarjouspyyntöjä. Yhteystiedot saat näkyviin edulliseen 12€:n (ALV 0 %) kuukausihintaan. Rekisteröitymällä jäseneksi pääset hyödyntämään myös mm. ilmaista työpaikkailmoittamista, jolla tavoitat juuri sinulle sopivat työntekijät. Rekisteröityminen jäseneksi ja jäsenenä oleminen on täysin ilmaista, eli vain lisäpalvelut ovat maksullisia. Rekisteröidy

Tietoja palveluntarjoajasta:

Dataverkosto.com - Tiedon hyödyntämisen edelläkävijät

Dataverkosto.com yhdistää Data- ja Analytiikkapalveluja tarjoavat yritykset, alan työntekijät sekä näitä palveluja hyödyntävät yritykset. Meiltä löydät kaikki tiedon hyödyntämiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen tarvittavat palvelut: Data- ja Analytiikkatalot, Ohjelmointi- ja IT-talot sekä Markkinointi- ja Design-talot.