Dataverkosto
Jätä tarjouspyyntö

Tarjouspyynnön jättäjä

Dataverkoston tarjouspyyntöpalvelussa kilpailutat helposti ja täysin ilmaiseksi digiyritykset, kuten data- ja analytiikkatalot, ohjelmointi- ja IT-talot sekä markkinointi- ja design-talot. Tarjouspyyntösi voi liittyä esim. Hakukoneoptimointiin, datan varastointiin/hyödyntämiseen (mm. tietokannat, ERP, CRM, data-analytiikka), kotisivujen/verkkokaupan suunnitteluun ja toteutukseen, ohjelmistokehitykseen, digimarkkinointiin (mm. Google ja Facebook), logon suunnitteluun tai uuden yritysilmeen luontiin.


Jos et vielä tarkasti tiedä mitä haluat, mutta haluat kartoittaa mahdollisuuksiasi hyödyntää esim. web- analytiikkaa, data-analytiikkaa, big dataa, machine learningia, IoT:a, AI:ta tai digimarkkinointia, niin voit jättää tarjouspyynnön normaalisti, jolloin jäsenyrityksemme voivat kertoa teille eri mahdollisuuksista.


Aloita tarjouspyynnön jättäminen helposti klikkaamalla yllä olevaa painiketta. Täytä ensin palvelun rekisteröitymistiedot ja valitse tarjouspyynnöllesi otsikko, ilmoitusteksti sekä kategoria, johon tarjouspyyntösi mielestäsi parhaiten sopii. Valitse sitten arvioimasi budjetti (voit jättää myös tyhjäksi) sekä yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero. Paina lopuksi "Julkaise ilmoitus", niin tarjouspyyntösi julkaistaan jäsenyrityksillemme ja he voivat olla sinuun yhteydessä. Saat tarjouspyynnön jättämisen jälkeen sähköpostiisi salasanan, jolla voit kirjautua palveluun ja muokata/poistaa tarjouspyyntösi. Jättämällä tarjouspyynnön rekisteröidyt samalla käyttäjäksi, jolloin voit hyödyntää myös muita palveluitamme, kuten työpaikkailmoittamista. Rekisteröityminen jäseneksi ja jäsenenä oleminen on täysin ilmaista.

Tarjouspyyntöjen vastaanottaja

Oletko digiyritys ja haluat vastaanottaa tarjouspyyntöjä palveluistasi kiinnostuneilta yrityksiltä? Rekisteröidy jäseneksi alla olevan linkin kautta ja voit selata tarjouspyyntöjä ja kontaktoida yrityksiä täysin ilmaiseksi. Rekisteröitymällä jäseneksi pääset hyödyntämään myös mm. työpaikkailmoittamista, jolla tavoitat juuri sinulle sopivat osaajat. Rekisteröityminen jäseneksi ja jäsenenä oleminen on täysin ilmaista, eli vain lisäpalvelut ovat maksullisia. Rekisteröidy

Tietoja palveluntarjoajasta:

Dataverkosto.com - Tiedon hyödyntämisen edelläkävijät

Dataverkosto yhdistää analytiikka-, IT-, markkinointi- ja design-palveluita tarjoavat digiyritykset, digiosaajat sekä digipalveluita hyödyntävät yritykset. Missiomme on ratkaista digialan kasvava osaajapula sekä saattaa yhteen digiosaajat ja yritykset tehokkaasti, yksinkertaisesti ja vastuullisesti.